Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Outages - Where did we go.  (Read 7378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4624
    • Windsurf.me
Outages - Where did we go.
« on: September 12, 2017, 04:26:37 pm »

For the last few years we have been very kindly hosted by Bytemark - https://www.bytemark.co.uk/ . We had a lovely little server which has run very well. However it was getting on a bit and technology has moved on. Bytemark are slowly retiring their older machines in favour of their new cloud based setup - https://www.bytemark.co.uk/cloud-hosting/ so with their blessing they have given us the resources we need on that platform. We have now migrated all our data and sub-domains to the new platform which did cause an outage for a short time. Hopefully everything is now all up and running to scratch. If you see any problems feel free to report them in this thread.

I would like to thank the whole team at Bytemark for their on-going support and superb assistance.

Phill
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Makc666

  • Translator
  • Coppermine addict
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1611
  • Русский (ISO-8859-1) - Russian - (Windows)
    • Makc's home page
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #1 on: September 12, 2017, 04:31:19 pm »

Thank you, Phill for letting us know!
Thanks goes to Coppermine Team and Bytermark Team!
Logged

Αndr

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15651
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #2 on: September 12, 2017, 09:58:38 pm »

If you see any problems feel free to report them in this thread.

I don't know if this is related to the server move or if this issue existed before. Have a look at this post, I get a 404 error if I want to open the attachment.
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4624
    • Windsurf.me
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #3 on: September 12, 2017, 10:11:01 pm »

My fault that one. I moved the data from the old server on the 5th but as we didn't move then I waited until the last minute to move the DB, but forgot to check for any new attachments. I will see if I can locate it.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.