Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Have Logs to see if you can..problem: white screen  (Read 4153 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

agentsmithjones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Have Logs to see if you can..problem: white screen
« on: July 05, 2007, 02:36:51 pm »

Hello everyone.

Coppermine: 140
Joomla: 1.0.12
Php: 5
Mysql: 3.2

I have the classic problem, A white screen when trying to access /cpg140/index.php. I can surf the gallery normally but the rare thing is that not always the blank screen appears when accessing cpg140/index.php. I copied the log files..and I attached here because if you can help me...
Thanks, and good day.
(the site is www.locosporelchat.com/cpg140/)
« Last Edit: July 06, 2007, 09:59:20 am by GauGau »
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Logged

agentsmithjones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Have Logs to see if you can..problem: white screen
« Reply #2 on: July 05, 2007, 03:56:09 pm »

ok I´ll do it, thankyou
Logged

agentsmithjones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Have Logs to see if you can..problem: white screen
« Reply #3 on: July 06, 2007, 06:17:08 am »

 :D the upgrade was successful, let me ask : Can the name of directory be changed?, in this case 'cpg140' to 'cpg'.

regards
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Have Logs to see if you can..problem: white screen
« Reply #4 on: July 06, 2007, 09:58:43 am »

Sure, change it as you see fit, Reflect the changes in coppermine's config (for the gallery URL setting). Please respect the "one question per thread" policy in the future. Marking as "solved".
Logged

agentsmithjones

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Have Logs to see if you can..problem: white screen
« Reply #5 on: July 06, 2007, 06:44:04 pm »

Thankyou for the answers. I thought that it was better to post the question here, so not to open a new one, in the future i will respect the policy.

Regards
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.04 seconds with 20 queries.