Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Outages - Where did we go.  (Read 727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4456
    • Windsurf.me
Outages - Where did we go.
« on: September 12, 2017, 04:26:37 pm »

For the last few years we have been very kindly hosted by Bytemark - https://www.bytemark.co.uk/ . We had a lovely little server which has run very well. However it was getting on a bit and technology has moved on. Bytemark are slowly retiring their older machines in favour of their new cloud based setup - https://www.bytemark.co.uk/cloud-hosting/ so with their blessing they have given us the resources we need on that platform. We have now migrated all our data and sub-domains to the new platform which did cause an outage for a short time. Hopefully everything is now all up and running to scratch. If you see any problems feel free to report them in this thread.

I would like to thank the whole team at Bytemark for their on-going support and superb assistance.

Phill
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Makc666

  • Translator
  • Coppermine addict
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1608
  • Русский (ISO-8859-1) - Russian - (Windows)
    • Makc's home page
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #1 on: September 12, 2017, 04:31:19 pm »

Thank you, Phill for letting us know!
Thanks goes to Coppermine Team and Bytermark Team!
Logged

Αndr

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15369
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #2 on: September 12, 2017, 09:58:38 pm »

If you see any problems feel free to report them in this thread.

I don't know if this is related to the server move or if this issue existed before. Have a look at this post, I get a 404 error if I want to open the attachment.
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4456
    • Windsurf.me
Re: Outages - Where did we go.
« Reply #3 on: September 12, 2017, 10:11:01 pm »

My fault that one. I moved the data from the old server on the 5th but as we didn't move then I waited until the last minute to move the DB, but forgot to check for any new attachments. I will see if I can locate it.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.