Advanced search  

News:

cpg1.5.36 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.34 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Done] Button to only show empty albums on batch  (Read 4280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FansCityEu

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
[Done] Button to only show empty albums on batch
« on: September 29, 2014, 03:27:30 PM »

Hi guys  ;D,

I have a little request that may help many webmasters, in my case I have a gallery with 3.500 albums (huge right?) and I use batch adding to upload pictures so it takes me too much time in what album I have to upload them (sometimes I upload like 30 albums a day so..). So my request is to have a "stick" button to only show empty albums, so if you need to update existing albums you'll need to browse through all albums but if you need to add new files to a new album just click on that buttom and it will show you only the empty albums.

- Sorry my english but I think it's a good idea.
« Last Edit: June 09, 2015, 09:59:58 PM by Αndré »
Logged

FansCityEu

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Buttom to only show empty albums on batch
« Reply #1 on: September 29, 2014, 03:28:31 PM »

Can any mod change the topic name to "button" instead of buttom? :/ I made a mistake, sorry.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15047
Re: Button to only show empty albums on batch
« Reply #2 on: September 30, 2014, 09:13:29 AM »

May be a good addition to this feature request. Again, the default setting should be configurable in admin.php and a button should appear on the batch-add interface in case the user want to temporary toggle behavior.
Logged

Apolimia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Button to only show empty albums on batch
« Reply #3 on: October 01, 2014, 12:31:59 AM »

I'm having the same problem as he and It could be really helper. I'm going crazy to fill all my albums because of that.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15047
Re: Button to only show empty albums on batch
« Reply #4 on: October 07, 2014, 09:48:58 AM »

Added hidden feature to display only empty albums on batch-add in SVN revision 8742.

For cpg1.5.x, the Hidden features plugin will be updated soon.

For cpg1.6.x, a button needs to be added to the batch-add interface.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15047
Re: Re: Button to only show empty albums on batch
« Reply #5 on: February 01, 2015, 11:09:57 PM »

For cpg1.6.x, a button needs to be added to the batch-add interface.
Added option in SVN revision 8769.

For cpg1.5.x, the Hidden features plugin will be updated soon.
Still needs some more work.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15047
Re: Re: Button to only show empty albums on batch
« Reply #6 on: June 09, 2015, 09:59:34 PM »

For cpg1.5.x, the Hidden features plugin will be updated soon.

cpg1.5.x code has been prepared in SVN revision 8790 (will be part of cpg1.5.38 and later).
Added option to plugin in SVN revisision 8791 (plugin version 1.2).

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.067 seconds with 20 queries.