Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: A little question  (Read 4339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ramses

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
A little question
« on: September 11, 2004, 04:41:34 pm »

Here we are, I installed(settled) Coppermine, who is really very practical, and I also have a forum in Vbulletin 3.0.0.

I would like to know how to be able to put a link with a button on the index to return to the forum?

Thank you

Saddened for my English, but I am French, and it has been a long time since I practised it
« Last Edit: September 12, 2004, 10:03:30 am by GauGau »
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: A little question
« Reply #1 on: September 11, 2004, 05:26:55 pm »

What theme are you using?
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Ramses

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: A little question
« Reply #2 on: September 11, 2004, 09:06:18 pm »

I'm using the theme Mac ox x
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: A little question
« Reply #3 on: September 12, 2004, 02:08:35 am »

Open your theme.php, and find this code;

Code: [Select]
$template_main_menu2 = <<<EOT
Now insert, on the next line before the next '<td>', the following code;

Code: [Select]
<td><img src="themes/mac_ox_x/images/menu_button_bg_left.gif" border="0" alt="" /><br /></td>
                                        <td background="themes/mac_ox_x/images/menu_button_bg_middle.gif" valign="top">
                                                <a href="http://www.yoursite.com/forum_directory/" title="Forum">Forum</a>
                                        </td>
                                        <td><img src="themes/mac_ox_x/images/menu_button_bg_right.gif" border="0" alt="" /><br /></td>

Change the 'yoursite.com/forum_directory' to the actual url of your forum.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Ramses

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: A little question
« Reply #4 on: September 12, 2004, 08:45:01 am »

Thank you for your answer. It' work
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.079 seconds with 21 queries.