Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: theme behaves strange depending on browser...  (Read 3258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DJ Goodnews

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
theme behaves strange depending on browser...
« on: September 06, 2004, 05:13:52 pm »

having downloaded the theme "khaki" everthing looks nice. It has a nice mouseover function which lets the grey picture frame turn white. Unfortunally the mousover behaves strange, depending on what browser is used: The most browsers (e.g. Safari, Opera, mozilla with Mac OS X) cause a "jump" of the frames-lines so the whole pages shivers. The Internet Explorer on Mac an PC doesn't make the frames-line "jump" but once a picture is viewed, the little frame turns yellow and stays like this, even after reload (http://fotos.djgoodnews.de).

Can I fix it or do I have to use a less sophisticated theme?
Thanx
Logged

DaMysterious

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 404
  • My CPG Recources
    • My CPG Recources
Re: theme behaves strange depending on browser...
« Reply #1 on: September 06, 2004, 09:32:37 pm »

having downloaded the theme "khaki" everthing looks nice. It has a nice mouseover function which lets the grey picture frame turn white. Unfortunally the mousover behaves strange, depending on what browser is used: The most browsers (e.g. Safari, Opera, mozilla with Mac OS X) cause a "jump" of the frames-lines so the whole pages shivers. The Internet Explorer on Mac an PC doesn't make the frames-line "jump" but once a picture is viewed, the little frame turns yellow and stays like this, even after reload (http://fotos.djgoodnews.de).

Can I fix it or do I have to use a less sophisticated theme?
Thanx

This is a featured addition and can be removed by searching the code below in the style.css from Kaki.

Remove, save and close:
Code: [Select]
a:link, a:visited {
color: #383838;
font: arial;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
}

a:visited .image, a:visited .image1 {
border-bottom: 2px solid #FFD700;
border-right: 2px solid #FFD700;
filter: Shadow(Direction=120);
}
Logged
DaMysterious.

koffee

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: theme behaves strange depending on browser...
« Reply #2 on: January 22, 2005, 04:16:50 am »

Quote
Remove, save and close:
Code: [Select]
a:link, a:visited {
color: #383838;
font: arial;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
}

a:visited .image, a:visited .image1 {
border-bottom: 2px solid #FFD700;
border-right: 2px solid #FFD700;
filter: Shadow(Direction=120);
}

I've doen this, and still can't get rid of jumping frames, so I changed:
style.css
Code: [Select]
a:hover .image, a:hover .image1 {
border-bottom: #FFFFFF 1px solid;
border-left: #FFFFFF 1px solid;
border-right: #FFFFFF 1px solid;
border-top: #FFFFFF 1px solid;
}

into:
Code: [Select]
a:hover .image, a:hover .image1 {
border-bottom: #FFFFFF 2px solid;
border-left: #FFFFFF 2px solid;
border-right: #FFFFFF 2px solid;
border-top: #FFFFFF 2px solid;
}

My mozilla version: 1.0 CS

And:

Why my gallery look different while using IE and Mozilla? With IE is everything ok, but with mozilla.. Tables are not centered.. Everything is on left side of the screen... And it makes the demo here, too
« Last Edit: January 22, 2005, 04:23:45 am by koffee »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: theme behaves strange depending on browser...
« Reply #3 on: January 22, 2005, 08:53:49 am »

sue M$ ;)

Joachim
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: theme behaves strange depending on browser...
« Reply #4 on: January 22, 2005, 09:03:19 am »

When my default browser was IE, I would blame the other browsers for not looking the same. But, IE plays by its own rules and when you develop using compliant browsers, it looks broken in IE, because it's IE that broke the rules.
Logged

koffee

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: theme behaves strange depending on browser...
« Reply #5 on: January 24, 2005, 10:00:46 am »

When my default browser was IE, I would blame the other browsers for not looking the same. But, IE plays by its own rules and when you develop using compliant browsers, it looks broken in IE, because it's IE that broke the rules.

I don't think so.. Because Kaki theme has everywhere align center...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.