Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Background won't show up, and Style.css not working  (Read 2426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

spunk33grl

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Background won't show up, and Style.css not working
« on: September 01, 2004, 03:28:53 am »

I've been looking through this forum for ages and fiddling with my coding for hours...and it's not helping at all. It appears that my coding is all correct to show the background and have margins, but when I use the theme neither of these things show up....... It's beyond me how to get this to work properly. Also, when I make changes to my style.css file, nothing actually changes. Any idea what's going on? http://pop-princess.org/gallery is the the address to the gallery. Any help on how to make the layout I have up there work as a theme would be GREATLY appreciated
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Background won't show up, and Style.css not working
« Reply #1 on: September 01, 2004, 03:35:42 am »

Your css needs to be
Code: [Select]
background-image: url(themes/greytheme/images/background.gif);
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.055 seconds with 19 queries.