Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Only template showing up  (Read 2542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

turtelina

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Only template showing up
« on: October 23, 2003, 11:28:48 pm »

Hi there,

I upgraded my gallery 2 days ago, and everything worked perfectly! Until I wanted to edit a category. I got an error, and suddenly nothing showed up at all, other than the template itself. The most viewed, and top rated works the same, but other than that, blank. I have enabled the debug mode now, but I have no idea what is wrong. This is what the debug info sais:

Code: [Select]
USER:
Array
(
    [ID] => 01fa7015706090b4c37f17277b56094b
    [am] => 1
    [liv] => Array
        (
            [0] => 43
            [1] => 35
            [2] => 18
            [3] => 46
            [4] => 50
        )

)

 
GET :
Array
(
)

 
POST :
Array
(
)

 


Could this be a bug?

http://catwalk.connism.com/

Does someone know how I could fix this?

Thank you so much!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Only template showing up
« Reply #1 on: October 29, 2003, 12:40:51 am »

If the problem persists, please pm me your admin account data so I can have a look. Thanks.

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 19 queries.