Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Album Thumbnail not displaying  (Read 2982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BrianS

  • Contributor
  • Coppermine newbie
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 7
[Solved]: Album Thumbnail not displaying
« on: August 17, 2004, 11:28:30 pm »

Did I miss something in the update to 1.3.1

I've now done a fresh install and tested setting an Album Thumbnail. Although the Album properties lists the selected image as the thumbnail to display ,  the album list always displays the latest upload to that album. I've cleared cache, uploaded additional images etc.

Any help would be greatly appreciated.

Thanx,
« Last Edit: August 19, 2004, 08:49:54 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Album Thumbnail not displaying
« Reply #1 on: August 18, 2004, 08:37:19 am »

please post a link, and a screenshot of your album properties settings.

GauGau
Logged

BrianS

  • Contributor
  • Coppermine newbie
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Album Thumbnail not displaying
« Reply #2 on: August 18, 2004, 12:43:14 pm »

My error -- I was mistaking user list and album list.
The user list always displays last upload MAX(pid). Since we limit one album per I updated the SQL to select 'thumb' as part of the result set. When zero I opt to use MAX(pid). Working like a champ.

BTW -- good stuff.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.