Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme  (Read 3672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blazer380

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40

What do I have to edit in order to make the hardwired theme show anycontent.php and gallery description? anycontent is not working for me in any themes. gallery descriptions only not working in hardwired.

i have ver. 1.3.1
« Last Edit: August 16, 2004, 04:17:10 am by blazer380 »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #1 on: August 15, 2004, 04:35:53 am »

Hardwired doesnt display the gallery description. You can add it into hardwire's template.hml by placing {GAL_DESCRIPTION} where you want it to appear. Anycontent should be added in config with something like /anycontent/ in the content of the main page option.
Logged

blazer380

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #2 on: August 15, 2004, 04:41:35 am »

any way you can post the actual code? like...

open config.php

find... this code
replace with this code
etc.

i'm a real n00b to coding.. =)

thanx a bunch
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #3 on: August 15, 2004, 12:22:47 pm »

to add the description, edit themes/hardwired/template.html, find
Code: [Select]
            <td width="94%" height="22" valign="bottom" align="right"><span class="gal_name">{GAL_NAME}</span></td>and replace with
Code: [Select]
            <td width="94%" height="22" valign="bottom" align="right"><span class="gal_name">{GAL_NAME}&nbsp;{GAL_DESCRIPTION}</span></td>
No code changes necessary to enable anycontent, just browse to coppermine config when logged in as admin, find
Quote
The content of the main page
and add "breadcrumb/" at the very start, as suggested in the documentation.

Both issues have been covered in the documentation and have been asked (and answered) on this board very often alread. In the future, search before posting.

GauGau
Logged

blazer380

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #4 on: August 15, 2004, 11:12:18 pm »

thanx, I modified your code slightly to have the description show up on the next line and smaller size text.

Quote
<td width="94%" height="22" valign="bottom" align="right"><span class="gal_name">{GAL_NAME}<BR>
            <span class="style1">{GAL_DESCRIPTION}</span></span></td>

for anycontent, I already had "breadcrumb/catlist/alblist/" in my config. and it still doesnt show up.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #5 on: August 15, 2004, 11:26:13 pm »

Change it to "breadcrumb/catlist/alblist/anycontent"
Logged

blazer380

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: anycontent, Gallery description not showing up in hardwired theme
« Reply #6 on: August 16, 2004, 04:16:42 am »

that worked great! thank you!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.