Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: How this can be done ?  (Read 4036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampyre

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
How this can be done ?
« on: August 11, 2004, 07:44:35 am »

Hi guys !

I was surfing to get an idea how to integrate coppermine within my pages, and I discovered this page.

I have no idea how the guy did this. I'm not asking for a solution, but just to have a clue on how to do...

Thanks for your patience !

Vampyre
Logged

poubao

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: la
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 277
    • Collections du Laos
Re: How this can be done ?
« Reply #1 on: August 11, 2004, 10:02:39 am »

Hi
i think he is using XOOP cms ,a version of cpg and phpb is include in this product,no support for the gallery in this board  :-\\
poubao  ;)
Logged
L'incohérence de ceux qui nous dirigent, l'incompétence de ceux qui nous commandent,sont un vibrant hommage pour ceux qui exécutent.
                                          **Général Patton**

Vampyre

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: How this can be done ?
« Reply #2 on: August 11, 2004, 10:07:55 am »

Oh... OK... I thought it was an implementation style he did...

Thanks for answering...
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: How this can be done ?
« Reply #3 on: August 11, 2004, 10:49:02 am »

not a very good example site anyway - they're running an illegal copy, because the have removed the "Powered by Coppermine" footer that is mandatory. I'll contact them.

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.