Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Install broken  (Read 7290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nibbler

  • Guest
Install broken
« on: August 10, 2004, 05:31:03 pm »

The plugins table is created in both basic.sql and schema.sql causing a 'mySQL Error: Table 'cpg140_plugins' already exists'. Maybe it need to be in basic for some reason, I don't know.
« Last Edit: August 28, 2004, 06:15:38 am by GauGau »
Logged

omniscientdeveloper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 901
Re: Install broken
« Reply #1 on: August 10, 2004, 10:53:19 pm »

Not in mine. I think I had added it to basic at first, but removed it when I noticed and put it in the right place. Try updating your basic.sql file.

:)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Install broken
« Reply #2 on: August 11, 2004, 02:56:07 am »

True, but it is back in v1.51  - update and check.
Logged

omniscientdeveloper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 901
Re: Install broken
« Reply #3 on: August 11, 2004, 03:17:02 am »

Ok. No biggie. I removed it again. (v1.52)


-omni
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.