Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: PHP Inclusion Troubles  (Read 3506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

portkey

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
PHP Inclusion Troubles
« on: August 06, 2004, 12:42:40 am »

I followed the directions in the FAQ section to add a custom header http://coppermine.sourceforge.net/faq.php?q=customHeader#customHeader but for some reason, not only is it showing up where I want it to, but also in the upper corner... can anyone help me??

http://www.gallery.the-portkey.com
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: PHP Inclusion Troubles
« Reply #1 on: August 06, 2004, 07:29:47 am »

the faq is outdated in this respect. Search the board, this has been discussed before.

GauGau
Logged

portkey

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: PHP Inclusion Troubles
« Reply #2 on: August 06, 2004, 03:01:55 pm »

I've searched through here but I still can't find my answer./ My code does show up.... just not where I told it to.
This is what I've done to theme.php:
Code: [Select]
function pageheader($section, $meta = '')
{
    global $CONFIG, $THEME_DIR;
    global $template_header, $lang_charset, $lang_text_dir;
    header('P3P: CP="CAO DSP COR CURa ADMa DEVa OUR IND PHY ONL UNI COM NAV INT DEM PRE"');
    user_save_profile();
    $template_vars = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => $CONFIG['gallery_name'] . ' - ' . $section,
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{META}' => $meta,
        '{GAL_NAME}' => $CONFIG['gallery_name'],
        '{GAL_DESCRIPTION}' => $CONFIG['gallery_description'],
        '{MAIN_MENU1}' => theme_main_menu1(),
        '{MAIN_MENU2}' => theme_main_menu2(),
        '{ADMIN_MENU}' => theme_admin_mode_menu(),
        '{USERS_ONLINE}' => include("http://www.the-portkey.com/usersonline/users.php")
        );
    echo template_eval($template_header, $template_vars);
}
And this is what I've done to tamplate.html:
Code: [Select]
<table width="725" border="0" align="center" cellpadding="6" cellspacing="0">
       <tr>
           <td height="108" valign="top"><div align="right">{MAIN_MENU1}</div><br />
                {MAIN_MENU2} <br><div align="right">{USERS_ONLINE}</div><br />
                <div align="center">{LANGUAGE_SELECT_FLAGS}<br>{THEME_SELECT_LIST}&nbsp;{LANGUAGE_SELECT_LIST}</div><br />
                    {ADMIN_MENU} {GALLERY}</td>
                </tr>
              </table>
Yet only half of it goes where I want it to, and the whole thing appears again above the gallery to the left. Did I do something wrong?

link: http://www.gallery.the-portkey.com
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 20 queries.