Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: missing images  (Read 2847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

theresa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
missing images
« on: August 06, 2004, 02:23:26 pm »

Hi. I use coppermine on my website @ www.theresaevansgallery.co.uk/artpost and one of my users says she cannot see any images. Everyone else seems to be able to do so. Have suggested usual things such as enabling images on internet options / deleting cookies  & temp internet files. Any suggestions what could be the cause please?  ???
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: missing images
« Reply #1 on: August 07, 2004, 09:34:35 am »

maybe she's running a personal firewall software like kerio, zonealarm or norton internet security that disables here to see the gallery. Ask her to switch this software off temporarily if she has it running. You could as well ask her to try another browser or check if she's behind a corporate firewall that filters content, or she's behind a proxy that is imroperly configured. In fact, there could be millions of other reasons why she can't access your site, hard to discuss this without having access to her machine...

GauGau
Logged

theresa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: missing images
« Reply #2 on: August 07, 2004, 10:45:41 am »

Cheers. I'll suggest all these things to her and see where we get.  As you say, it's her computer that's the problem so not a lot I can do really. Ta anyway. ;)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 19 queries.