Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: CPG 1.3 generate wrong links on some navigation buttons, but not all, -HELP-  (Read 3238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)
    • CPG 1.5.x ExperiMental website

Dear All CPG 1.3.1 users,

  After an Update from 1.1 to 1.3.1, some navigation button work wrong.
The link is write two time !  Expl at http://expo.pays-dignois.com
It's not possible to jump from an image to the next !

What's wrong
Many thank's by advance

  Pascal
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

you will have to modify your custom theme as explained in the file theme.htm inside the docs folder that comes with the cpg1.3.1 package. You can't use cpg1.1 or cpg1.2.x themes with cpg1.3.x
There are no errors if your site is browsed with the classic theme: http://expo.pays-dignois.com/?theme=classic&lang=english

GauGau
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231

I think you have mis-read his problem, as I get this problem in all themes on his site.

It is the image navigation buttons that are failing, the 'previous', 'next', and 'slideshow'.
This in the output(in classic theme) for the next button, http://expo.pays-dignois.com/expo.pays-dignois.com/displayimage.php?album=2&pos=7.

We have seen this before, and found the solution, so I will do a quick search.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231

Take a look at this thread, I think it is what you need, http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=5348.0

seems to be to do with the $PHP_SELF
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)
    • CPG 1.5.x ExperiMental website

GauGau, Casper,

Many thanx for your great help.
You find quicly my prob !
It's true, the prob is in INIT.INC.PHP and under $PHP_SELF

No hesitation, you're two Great GURUs ;-))

THNX again
Pascal
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.