Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Strange problem with Facebook  (Read 385 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Strange problem with Facebook
« on: January 05, 2023, 02:28:05 pm »

Hello!

I have Coppermine 1.6 but the problem was the same with 1.5.

I copy the link of a page for example https://www.fotoferrovie.info/displayimage.php?album=959&pid=23759#top_display_media
I paste it into FB.
In a first moment it shows the image corrctly (screenshot_29).
Then when I publish the message there is no more the image (screeenshot_30).

Can someone help me?
Tkx in advance!
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1527
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Strange problem with Facebook
« Reply #1 on: January 09, 2023, 03:14:44 am »

Facebook probably doesn't want users to embed a whole web page into their interface/pages.
(not a CPG issue, I think)

You could try to upload the picture and assign a link to that page perhaps? 

KchoPrro

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: es
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 294
    • Adolfo Ventas - Naturaleza Andaluza
Re: Strange problem with Facebook
« Reply #2 on: January 15, 2023, 03:48:39 pm »

It also occurs to me. It's funny because Facebook does show the preview of my home page, but when I share a gallery link (an image), it shows the preview until I finally post the message, where the image doesn't show up.

For some reason, Facebook doesn't like anything CPG linked to, but it's fine with displaying a simple html page with images.

CPG image page link:
https://www.adolfoventas.es/galeria/displayimage.php?album=64&pid=1189#top_display_media

I don't think it has a solution, it's not a CPG problem.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.