Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Can't create new albums  (Read 1982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

smokeandmirrors

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Can't create new albums
« on: September 10, 2021, 06:21:44 pm »

Hi everyone, thanks for everyone's efforts to develop such an amazing platform.  :-*

I've been having a problem for a few days and I haven't got a solution even by consulting my host.

I can edit existing albums, I can upload, but I can't create any new albums in any of the categories. My coppermine is updated to the latest version, I've already tested it with another theme, tried with another user and I still have the same problem. When I click to create new album, type in a term and when I click "ok", it gets a loading symbol and stops at that.

Could someone please help me find a solution?  :-\
Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2026
Re: Can't create new albums
« Reply #1 on: September 10, 2021, 08:16:12 pm »

You may have run into this issue which causes that symptom.
Logged

smokeandmirrors

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: Can't create new albums
« Reply #2 on: September 13, 2021, 05:59:08 pm »

That wasn't exactly the problem. I compared the _albums table to another gallery that I have that is working normally, and I noticed that there was an extra column called 'H5ss_cfg' in this one. I dropped it and it worked normally again.
Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2026
Re: Can't create new albums
« Reply #3 on: September 13, 2021, 07:20:04 pm »

Glad you solved it. If you are still using the HTML5 slideshow, you should make sure that you are using the latest version. The issue you had was resolved a couple versions ago.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 20 queries.