Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No MP3?  (Read 686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ThomasMcKean

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
No MP3?
« on: December 30, 2019, 10:00:43 pm »

Hello...

The 1.5 was giving me grief so I updated to 1.6?  The 1.6 is working fine except now alluva sudden people on their phones cannot access mp3 files of the presentations I have done around the country.  It worked for 1.5 but now there is some kinda plugin error for 1.6 and I am not sure how to fix it.  :(

Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1578
Re: No MP3?
« Reply #1 on: December 30, 2019, 10:43:51 pm »

Link to gallery, please.
Logged

ThomasMcKean

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: No MP3?
« Reply #2 on: January 04, 2020, 09:07:52 pm »

Okay.  Here is link specifically to what I mean...

http://www.thomasamckean.com/gallery/thumbnails.php?album=28

The MP3s are not working on my phone and I heard the same from others.
Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1578
Re: No MP3?
« Reply #3 on: January 04, 2020, 10:30:20 pm »

Logged

ThomasMcKean

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: No MP3?
« Reply #4 on: July 22, 2020, 03:16:41 am »

Finally a moment to try to catch up on this.

Thank you for your response.  I have tried what you said.  I have downloaded and installed the plugin.  I also tried to change the mp3 to HTML5 audio but I can't do that.  I get

Critical error
There was an error while processing a database query

Do I have to put in a MIME type or is my gallery screwed?  Ack!  I hope not?  Maybe I am missing something simple here?         
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 19 queries.