Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: White page after upgrading  (Read 14332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
White page after upgrading
« on: September 02, 2019, 06:42:27 pm »

Hello.
I upgraded from 1.5.46 to 1.6.3 with the script.
Everything was fine as I was logged in. I uploaded files, I deleted some, all was ok.

Unfortunately as i logged out i received a white page.
This happens only if I set PHP 7.0 or above. If i set PHP 5.6 i see the gallery in both cases, logged in or logged out.... :-\

Which could be the problem?

This is the link: https://www.fotoferrovie.info/index.php

Thanks!!
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: White page after upgrading
« Reply #1 on: September 02, 2019, 11:46:01 pm »

Hard to tell exactly what the problem is as your gallery is currently running.

The easy way to diagnose is to set your gallery to PHP 7 then check the servers error logs for the time the error occurs. A white page means the server has encountered and error, but for security reasons does not display that error. Instead it places it in the logs.

Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2026
Re: White page after upgrading
« Reply #2 on: September 03, 2019, 12:59:22 am »

First of all ... you should have upgraded to CPG 1.6.06 (the current latest version).

Your issue is being caused by something not compatible with CPG 1.6.x or PHP 7 ... your theme or a plugin.  Disable all your plugins. If it then runs correctly, enable plugins one at a time until you find the one causing the problem.
Logged

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: White page after upgrading
« Reply #3 on: September 03, 2019, 08:10:35 am »

Ok, you were right, it was plugin External Tracker.

I disabled it and now it works!

Thanks a lot!! :)
Logged

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: White page after upgrading
« Reply #4 on: September 03, 2019, 04:21:53 pm »

I realize there is still some problem.

This evening I tried to login but i wrong the password so many times the system blocked.
Once again a white page... :(

I really don't understand this time.
Logged

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Logged

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: White page after upgrading
« Reply #6 on: September 03, 2019, 04:37:41 pm »

Ok this time the ptoblem is the shorturl plugin.
Is it a new plugin? I don't remember it in previous versions...
Logged

micropalla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: White page after upgrading
« Reply #7 on: September 03, 2019, 04:38:40 pm »

I answer to myself, old plugin no more working...
This could be useful for all  :D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.