Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: la video ne fonctionne pas avec cpg 1.6.03  (Read 448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jorys31

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
la video ne fonctionne pas avec cpg 1.6.03
« on: February 14, 2019, 12:05:06 am »

Bonjour,
j'ai installé coppermine 1.6.03 le slideshow fonctionne bien mais la vidéo ne marche pas!
J'ai importé un fichier mp4 et lorsque je lance la lecture j'obtiens le dis-fonctionnement que je décris dans le fichier joint avec des copies d'écrans.
Le fichier mp4 que j'ai importé pour les essais ne fait que 9Mo mais permet de vérifier le non fonctionnement.
Le codec est le H.264/AVC (image 1920 x 1080).
Le site qui permet de tester est le suivant:
bricomalin.net
l'accès est public.

Merci de votre aide!
Cordialement
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1176
Re: la video ne fonctionne pas avec cpg 1.6.03
« Reply #1 on: February 14, 2019, 02:15:49 pm »

The JW Player is trying to play the file from:
http://bricomalin.net/Photos-CCV/albums/userpics/10001/3/Cuq-Toulza-Apero~0.mp4
when it should be from:
http://bricomalin.net/albums/userpics/10001/3/Cuq-Toulza-Apero~0.mp4

Correct the site URL in the config.
« Last Edit: February 14, 2019, 02:50:53 pm by ron4mac »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.