Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Big Pop Up plugin Question  (Read 3000 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xxJessicaxx

  • Coppermine newbie
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Big Pop Up plugin Question
« on: February 04, 2019, 08:17:54 pm »

I was using the Big Pop Ups plugin (big_pop_up) by Joe Carver for coppermine 1.5
I updated to 1.6 and this plugin no longer works.
Is there a similar plugin for 1.6?
or an easy way to have my pop up images show in the size I uploaded them as?
Thank you in advance!
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1344
Re: Big Pop Up plugin Question
« Reply #1 on: February 04, 2019, 09:59:08 pm »

In the codebase.php file for the plugin, replace the 2 occurrences of mysql_xxxx with cpg_db_xxxx.
Logged

xxJessicaxx

  • Coppermine newbie
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Big Pop Up plugin Question
« Reply #2 on: February 04, 2019, 11:21:27 pm »

Thank you so much for your help!
Logged

Blumenkind

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Big Pop Up plugin Question
« Reply #3 on: February 13, 2019, 10:15:12 pm »

Thank you very much ron4mac. This fixed also my installation after updating to CPG 1.6.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 21 queries.