Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Intermediate images not displaying  (Read 7116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alexica129

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Intermediate images not displaying
« on: December 01, 2018, 02:03:45 pm »

Intermediate images aren't displaying on my gallery when transparent overlay is enabled. I need it to be enabled so disabling it isn't really an option.

This seems to be a problem created by my custom theme as everything works correctly when I use one of the standard themes. I can't see what the issue in my theme.php file is, if any (I've attached the file). Could someone tell me what I'm doing wrong?

My gallery
Logged

ron4mac

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 2026
Re: Intermediate images not displaying
« Reply #1 on: December 01, 2018, 04:14:31 pm »

Your style.css (at about line 342) has a background that is overriding your background image.

BTW: the viewport meta in the head is malformed.
« Last Edit: December 01, 2018, 04:21:22 pm by ron4mac »
Logged

alexica129

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Intermediate images not displaying
« Reply #2 on: December 01, 2018, 05:41:52 pm »

Thanks, that solves the issue. Appreciate your help!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 19 queries.