Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Video needing Pluglin to work?  (Read 2505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

imthegirloverboard

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 29
    • mkaeuphoria
Video needing Pluglin to work?
« on: May 10, 2016, 03:50:48 pm »

Hi,

I've been searching the board for over an hour for this issue with no luck.
I apologize in advance if this is answered somewhere.

When uploading a video, (.avi) & after creating the thumbnail for it, I used batch upload & it was added to the gallery. However when trying to view it it says 'A plugin is needed', I've tried every plugin I've come across & nothing seems to work.

I've tried the following:
Windows Media Player (windows_media_player): v1.1
Fix media HTML (fixplayers): v1.0

And the Flash Media Player which won't even load into my plugin directory.

Screen cap is attached & this is the gallery: http://olsensobsessive.com/video
Logged
 *Image Removed*

 *Link Removed*

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Video needing Pluglin to work?
« Reply #1 on: May 10, 2016, 04:48:36 pm »

Works as expected for me (see attached screenshot). It's your browser which needs a plugin to display that video. I recommend to convert your video files to a format which can be played either via Flash or even better HTML5. The mp4 container fits both requirements. For more information, see http://www.w3schools.com/html/html5_video.asp
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.