Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch Adding Not working  (Read 2550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

geniechua

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Batch Adding Not working
« on: March 04, 2016, 11:02:15 pm »

I've uploaded a bunch of photos via FTP, but when I go to batch add it as I usually do, after I click on the folder with the new photos, it goes to the list of new files I've uploaded (as per usual), but when I click on the 'ok' button, instead of going to the thumbnail image list, it just redirects me back to the 'select folder' list.

What's going on and how can I fix this? If it can be fixed...
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 776
    • GMC Design Photo Gallery
Re: Batch Adding Not working
« Reply #1 on: March 06, 2016, 04:04:55 am »

To start, what version of CPG are you running?
A link to your site would give us that as well.
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.014 seconds with 20 queries.