Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: How do I remove the :: between the system/sub menu?  (Read 3835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
How do I remove the :: between the system/sub menu?
« on: December 23, 2015, 10:44:47 pm »

Hello,

I've checked every file, but I don't have any clue on where to find this so I thought I'd just ask.
It's probably easy to solve, but I was wondering... How do I get rid of the :: at the system/sub menu?
I've attached a screenshot.

Happy holidays everyone!
Logged

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #1 on: December 28, 2015, 01:51:02 pm »

Anyone? I still haven't solved it.
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4659
    • Windsurf.me
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #2 on: December 28, 2015, 05:39:21 pm »

Unfortunately I am away from home so can only offer a suggestion via my phone. Have you tried using firebug to locate the required code? Usually you can simply click on an element and it will give details of where the code is found.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1167
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #3 on: December 29, 2015, 12:52:11 pm »

It would make it much easier for someone to help you if you would supply a link to your site or at least the name of the theme that you are using. The colons are almost certainly being supplied by your theme.
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1323
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #4 on: December 29, 2015, 10:39:30 pm »

in your custom themes theme.php
find
Code: [Select]
$template_sys_menu_spacer = '::';change the ::

If this line isn't in your custom theme you can add the THEME_HAS_NO_SYS_MENU_BUTTONS section from the sample theme and edit from there.

If you still have problems please post a link to your site and upload your custom theme as txt files.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #5 on: January 01, 2016, 02:51:13 pm »

First of all, I'd like to wish you guys a happy new year!
Thanks everyone for the help!

in your custom themes theme.php
find
Code: [Select]
$template_sys_menu_spacer = '::';change the ::

If this line isn't in your custom theme you can add the THEME_HAS_NO_SYS_MENU_BUTTONS section from the sample theme and edit from there.

If you still have problems please post a link to your site and upload your custom theme as txt files.

theme.php file [I haven't included the rest as it is not a coding/html/css issue.] is added as an attachment.


Whenever I add the THEME_HAS_NO_SYS_MENU_BUTTONS part, the page doesn't load at all after it's uploaded. See the attachments.
This time I'll provide a link: http://www.98designs.flaunt.nu/portfolio/index.php?theme=cpgpremade12hereisgina
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1167
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #6 on: January 01, 2016, 03:38:46 pm »

The attached theme.php file does not appear to be the one used by your referenced theme (cpgpremade12hereisgina). Look in the themes/cpgpremade12hereisgina folder.

Perhaps what you attached was from themes/theme01, instead.

If it is, indeed, from themes/cpgpremade12hereisgina, you must have a plugin installed that is replacing the menu separators with " :: ".
« Last Edit: January 01, 2016, 03:52:27 pm by ron4mac »
Logged

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #7 on: January 01, 2016, 03:58:37 pm »

Whoops, my mistake. I forgot to replace the file, haha! Check the attachments for the right file.
And what plugin do I need to have installed in order for the :: seperators to be changed?
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 1167
Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #8 on: January 01, 2016, 04:29:38 pm »

Add this line to your theme.php file:

Code: [Select]
$template_sys_menu_spacer = '';
Right after
define('THEME_IS_XHTML10_TRANSITIONAL',1);
would be a good place to add it.
Logged

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Re: How do I remove the :: between the system/sub menu?
« Reply #9 on: January 01, 2016, 04:45:07 pm »

Add this line to your theme.php file:

Code: [Select]
$template_sys_menu_spacer = '';
Right after
define('THEME_IS_XHTML10_TRANSITIONAL',1);
would be a good place to add it.

Thank you, it's solved!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.278 seconds with 21 queries.