Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Invalid]: why always back to default??  (Read 5695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shiawasez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
[Invalid]: why always back to default??
« on: July 09, 2004, 10:13:14 pm »

hello!
when I want to change themes, why it always back to default??
It wont change!!!
anybody can help me??
« Last Edit: July 10, 2004, 06:40:33 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: why always back to default??
« Reply #1 on: July 09, 2004, 11:23:01 pm »

link?

GauGau
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: why always back to default??
« Reply #2 on: July 10, 2004, 05:12:58 pm »

Try deleting your cookie.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

shiawasez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: why always back to default??
« Reply #3 on: July 10, 2004, 05:28:54 pm »

here the link:
http://a04jkt.penabur.org/modules.php?name=coppermine

deleting cookie??
like erase history, right??
hm.. it wont help..

my coppermine is really really still pure.
I didnt make any configuration...
except just want to change the theme...
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: why always back to default??
« Reply #4 on: July 10, 2004, 06:06:38 pm »

Well, actually, sometimes it is in your cookie, if you ever changed theme by typing it in your url, like this '...coppermin/index.php?theme=default'

But as you are running a nuke version, any advice we give here may be invalid anyway.
You should use the coppermine for cms (nuke) forum.
Click on the link at the bottom of your gallery to go there.
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

shiawasez

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: [Invalid]: why always back to default??
« Reply #5 on: July 13, 2004, 03:54:11 am »

it's weird...
i've already use coppermine for cms (nuke) forum.
it's call "Coppermine for CMS 1.3.0a Full" right??

about few days ago, i changed theme into "Maze"
then a few days later, in config General settings:
Address to nuke folder ie http://www.mysite.tld/html/
http://a04jkt.penabur.org/Maze

Theme
default


really confiusing to change the themes..
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Invalid]: why always back to default??
« Reply #6 on: July 13, 2004, 08:08:55 am »

Like Casper said: go to the nuke support board, no support here for nuke issues, sorry.

Moving this thread to the old nuke board for reference and locking it.

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 18 queries.