Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine functions aren't working as expected  (Read 2481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matheso

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
Coppermine functions aren't working as expected
« on: January 31, 2015, 12:25:46 am »

When I login I see (screenshot1)

When I click "Files", the page scrolls to the top of the page automatically, and doesn't go to any new web page.

Within Files > Albums, it shows (screenshot2) ... but if I click "New Album" nothing happens. Even if I select a category (I have 2, Nature and Animals), nothing changes.

Within Files> Sort Photos, it shows (screenshot3)

This is definitely wrong, and I feel you'll tell me to re-install or something but I fear I'll lose all my Coppermine settings, etc. Is there another solution?

Thank you
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Coppermine functions aren't working as expected
« Reply #1 on: January 31, 2015, 10:38:49 am »

That's probably an issue with your theme (or any core files you modified), which adds an unneeded white space to the top of the HTML output. As you haven't posted a link to your gallery nor attached your theme, we can just guess. Try if it works as expected with an unmodified standard theme like curve or water_drop.
Logged

matheso

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
Re: Coppermine functions aren't working as expected
« Reply #2 on: January 31, 2015, 03:04:36 pm »

My Apologies Αndré, my site can be found here:  http://taskbasket.net/gallery and my theme is titled "matheso" after my username, so I'm not exactly sure which one I'm using (stupid me). I've attached the theme folder (zipped) excluding the images folder to save space. Perhaps this will help figure out my theme.

I also switched my theme to "Curve" and it seems to have helped. Now when I go to  (Files>Sort Pictures)  it allows me to view all my pictures. Also, the buttons have become active under (Files>Albums)

How can I make my "matheso" theme work like curve?

Thanks so much!
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Coppermine functions aren't working as expected
« Reply #3 on: January 31, 2015, 03:27:22 pm »

Your website includes 3 different jQuery versions:
- 1.3.2
- 1.7.2
- 1.9.1

If I remove 1.7.2 and 1.9.1 it works as expected. This has already been discussed in one or more threads and there's also a plugin which embeds different jQuery versions on different Coppermine pages. I'm sure allvip will give you more information, as he had exactly that issue while creating his theme.
Logged

matheso

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
Re: Coppermine functions aren't working as expected
« Reply #4 on: January 31, 2015, 03:46:49 pm »

Fixed! Thanks a lot.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.