Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: new Debug Info section  (Read 3350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

brynn

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 198
    • Inkscape Commmunity
new Debug Info section
« on: November 24, 2014, 08:19:33 am »

Hi Friends,
My host upgraded PHP on my server (from 5.3something to 5.4something) which caused some problems with my CPG (error messages, and some menus didn't work).  He fixed it, and my gallery seems to be working normally, but there's a new "Debug Info" section at the bottom of most, if not all pages.  Inside, it shows the phpinfo icon/button.

I haven't been able to figure out how to remove it.  And that's what I want to do.  Because I can access phpinfo from the Config menu.   What caused it to show up, and how do I remove or hide it?

Oh, it looks like he might have upgraded from 1.5.24 to 1.5.34!  Maybe that's a new feature?  I'm guessing that only admins can see it?  Maybe not removable?

Thanks for your help  :)
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1543
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: new Debug Info section
« Reply #1 on: November 25, 2014, 12:26:26 am »

Please post a link to your Coppermine or, at the least, attach a screenshot.

Have you enabled the feature in Config?

Or, try it with a different theme.

brynn

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 198
    • Inkscape Commmunity
Re: new Debug Info section
« Reply #2 on: November 25, 2014, 12:55:10 am »

Ah-HA!

When you asked if I have it enabled, it was a clue that there's an option somewhere.  Now I finally found it.  I guess my host must have enabled it, while he was trying to fix it.

Problem solved, and thank you very much!  :D
Logged

brynn

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 198
    • Inkscape Commmunity
Re: new Debug Info section
« Reply #3 on: November 25, 2014, 12:58:59 am »

Please don't get upset.  I'm trying to figure out how to mark this solved.  I remember that's very important to this forum, but I can't remember how.  But I'm working on it....
Logged

brynn

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 198
    • Inkscape Commmunity
Re: new Debug Info section
« Reply #4 on: November 25, 2014, 01:04:20 am »

I found the rules, which says it's a button on the left side at the bottom of the thread.  But I just don't see it.  You must have removed it??
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4885
    • Windsurf.me
Re: new Debug Info section
« Reply #5 on: November 25, 2014, 03:06:16 pm »

It is now in the blue bar at the bottom. I have marked this one as solved for you.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.