Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Header and Watermark not seen  (Read 1864 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nyla

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Header and Watermark not seen
« on: October 13, 2014, 04:06:11 pm »

I have the 'hardwired' template enabled in Coppermine.
I'm designing my taste.

I have designed a Header and a watermark.
But I do not know how to put the header, I've tried putting the path, but not served, remains to be seen.

For the watermark, when I had installed the version 1.5.24, I just had to put a direct link to the image tag. But now at version 1.5.32, I do the same and the watermark is not visible.

Someone can help me?
This is my gallery.
http://www.ultimate-phillippe.net/gallery
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Header and Watermark not seen
« Reply #1 on: October 15, 2014, 08:18:48 pm »

Please post some more details, e.g. a link to your your watermark file, the path for the watermark file you added in the settings and what exactly you've set up regarding your header. A test user account with upload privileges might also help.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.03 seconds with 20 queries.