Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Site suddenly has malware  (Read 2956 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MaryFan72

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Site suddenly has malware
« on: August 21, 2014, 05:40:01 am »

Okay, so after writing up a new post for my site (miss-winstead.com), I noticed right away that the post I had written & others weren't displayed on the homepage, & the latest pics category wasn't working. I attached the errors I see along with a description of malware errors I ran through another site. Can someone please help me fix this?  :-\ Absolutely no clue how this happened so suddenly as it wasn't like this earlier today let alone an hour ago. My coppermine files did get updated, so I don't know if that caused the issue (wasn't done by me & I have zero clue as how to do that) and I thought re-installing wordpress would've fixed it but it didn't.

Also, everything else on the site seems to be working fine for now.

 :'( :'(
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Site suddenly has malware
« Reply #1 on: August 21, 2014, 09:48:38 am »

Regarding the Coppermine part it seems that you deleted cpmfetch during the upgrade. This of cause causes a fatal error message, which is interpreted as malware by the other site. Restore the cpmfetch folder and I assume all error messages will be fixed.
Logged

MaryFan72

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Site suddenly has malware
« Reply #2 on: August 21, 2014, 10:58:42 pm »

Okay....how is that done exactly? Can you send me the steps? Also, would that fix everything in regards to the 'latest pictures' error and no posts showing up on the homepage even though they're already up and I can log in to all of that just fine?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Site suddenly has malware
« Reply #3 on: August 22, 2014, 09:29:12 am »

Preferably restore that folder from a backup. If you don't have any backups, have look at this thread.
Logged

MaryFan72

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Site suddenly has malware
« Reply #4 on: August 25, 2014, 05:21:46 pm »

Deleted the plugin altogether, so site's back to normal.  ;)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.