Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: browes button not working and lidt box help  (Read 2877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrjboyle

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
browes button not working and lidt box help
« on: February 25, 2014, 04:43:01 pm »

Hi All

I'm trying to modify the classic theme to look like the rest of our site, but having some problems.
The browse button will not click preventing searching for images
And the list box wont show the album to upload to

Hope someone can help me

Johnny
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 785
    • GMC Design Photo Gallery
Re: browes button not working and lidt box help
« Reply #1 on: February 26, 2014, 05:43:37 pm »

Some more details/specifics would be helpful...
Specifically what pages you are on and what isn't working... Attached screen shots... What you have changed in the theme...
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: browes button not working and lidt box help
« Reply #2 on: February 28, 2014, 01:49:35 pm »

Additionally to Greg's advice, please post a link to your gallery and a test user account so we can have a look ourselves.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.