Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Moved from PHP 5.2 to 5.4 Blank Screen How I fixed  (Read 3506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

echoshack

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Moved from PHP 5.2 to 5.4 Blank Screen How I fixed
« on: February 05, 2014, 03:29:55 am »

My Host had me migrate from PHP 5.2 to 5.4 and cpg 1.5.26 would give a blank screen. I had NO plugins active but some installed. So I turned of the API  from the Plugin Manager Menu TAB and site now works OK turned back on the API (Note Plugin Manager TAB not available in menu once api disabled! use url xxxxx/pluginmgr.php) and the site still works tried on a second site same result.

No idea why toggling the API enable/disable/enable fixes the issue but hope this helps someone else as I was about to re-build my sites with another product.

Regards Echoshack  /  Tony
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Moved from PHP 5.2 to 5.4 Blank Screen How I fixed
« Reply #1 on: February 05, 2014, 09:53:41 am »

There was maybe another issue which had been fixed by your host while you toggled the plugin engine. Disabling the plugin engine just changes one config value from "1" to "0", which of course have larger impact while loading the page. Re-enabling just sets the same value back from "0" to "1", so it's exactly the same setup like you had before.

However, thanks for posting your solution.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.