Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: Albmgr doesn't work  (Read 11088 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Albmgr doesn't work
« on: January 25, 2014, 03:41:35 am »

Hello mates

I have a little problem after upgrade. It could be a long time ago, but it could be fresh bug. I try to change the place of two albums (before that I never get make any album possision changes) and after I click on the [Apply changes] nothing happens. Just blank page without any errors which reddirects me to here: */delete.php?what=albmgr

I also try to create a new album and there is no problems there. Everything works fine.
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 785
    • GMC Design Photo Gallery
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #1 on: January 25, 2014, 05:04:33 am »

First step when something goes wring and you don't get an error message (or just the 'Critical Error' message):

Quote from: gmc
More detail is needed to determine the problem..
Read doc at http://documentation.coppermine-gallery.net/en/errors.htm#errors_fatal and follow instructions to enable debug mode (via Config if accessible or manually if you can't access the admin config menu). You should then get a more detailed error message that will either point you to the problem, or at least provide additional info you can post here for help...

In your case - since you have admin access - turning on debug for admin only should be all you need. Then try to reproduce the problem.
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Re: Albmgr doesn't work
« Reply #2 on: January 26, 2014, 01:15:12 am »

First step when something goes wring and you don't get an error message (or just the 'Critical Error' message):

In your case - since you have admin access - turning on debug for admin only should be all you need. Then try to reproduce the problem.
Thanks for your reply. I just turn on Debug Mode for Admins, and try again but there aren't any chages. Still same problem :(
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 785
    • GMC Design Photo Gallery
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #3 on: January 26, 2014, 02:36:31 pm »

My next thought would be a missing/corrupted/downlevel file... I did try reassigning albums in my galleries, and it works fine.
You said after upgrade - so I assume you are running 1.5.26?
I'd try running "check versions" from menu (or versioncheck.php) if you haven;t already...

See if any of the other dev's have suggestions to add...
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #4 on: January 26, 2014, 05:52:47 pm »

The issue could be before this upgrade. My last upgrade was in August 2013 but since then I never try this option (to move album's positions) so the problem could be in the version before this one. I just run versioncheck.php and there is no problems - all this and only 3 possible issues (1 favicons and 2 modified text files).
Logged

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #5 on: January 26, 2014, 05:54:33 pm »

A also update anycontent.php file with fresh one because the system marks me that the file is outdated but no results from that action.
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4822
    • Windsurf.me
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #6 on: January 26, 2014, 08:51:42 pm »

Please run update.php. If that doesn't work please disable your plugins one by one to see if it is one of those.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Re: Albmgr doesn't work
« Reply #7 on: January 27, 2014, 12:21:37 am »

Please run update.php. If that doesn't work please disable your plugins one by one to see if it is one of those.
I did it. The result - same problem :(
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 785
    • GMC Design Photo Gallery
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #8 on: January 27, 2014, 02:19:48 am »

ran update.php AND disabled all plugins??
(just checking... :) )
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Re: Albmgr doesn't work
« Reply #9 on: January 27, 2014, 03:00:17 am »

ran update.php AND disabled all plugins??
(just checking... :) )
Yep. I ran update.php and then I disabled all plugins one by one. I also try with default theme but there is no change.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #10 on: January 27, 2014, 11:50:18 am »

Sorting albums works as expected in my gallery. Please post a link to your gallery.
Logged

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Re: Albmgr doesn't work
« Reply #11 on: January 27, 2014, 03:46:33 pm »

Sorting albums works as expected in my gallery. Please post a link to your gallery.
The gallery's is www.tuningcars.us. I also create a test admin profile with username and password same as your username here but with regular "e" at the end :)
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Re: Albmgr doesn't work
« Reply #12 on: January 27, 2014, 03:49:59 pm »

I also create a test admin profile with username and password same as your username here but with regular "e" at the end :)
Doesn't work. Please check again and also remove the admin privileges, as regular users can use the album manager.
Logged

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #13 on: January 27, 2014, 03:53:38 pm »

I can't do anything now. I see this message
Quote
You are currently banned from using this site.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #14 on: January 27, 2014, 04:01:35 pm »

I banned myself after entering the wrong password too often. Don't know why you're banned, but you can fix this either by wait some time or by clearing the ban record in Coppermine's MySQL database.
Logged

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #15 on: January 27, 2014, 04:03:51 pm »

User: Andre
Pass: Andre

Doesn't work?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #16 on: January 27, 2014, 04:09:42 pm »

No:
Quote
Login failed. Try again.
Logged

terzo

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #17 on: January 27, 2014, 04:13:35 pm »

U: Andre
P: andre123

This should works
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #18 on: January 27, 2014, 04:16:12 pm »

Password changed. Will perform some tests now.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Albmgr doesn't work
« Reply #19 on: January 27, 2014, 04:20:11 pm »

I get also a blank page. Unfortunately I cannot debug this further. But as I've no more time today, please perform the update to cpg1.5.26 again (i.e. replace all files with fresh copies from the Coppermine package).
Logged
Pages: [1] 2   Go Up
 

Page created in 0.377 seconds with 21 queries.