Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Help with problem with theme and error caused by keyword based album  (Read 2050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tenacjed

  • Coppermine novice
  • *
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 33
    • Waggoner Photography

Website: www.waggonerphotography.com/gallery2

I receive the below error (debug on) when clicking on a category that contains an album that uses "Album keyword".  Example would be the Cosmos category at the top from the gallery listing, which contains albums based on keyword.  Example of category that works and does not use album keyword would be Trips, and all sub categories.


Template error
Failed to find block 'output_buffer' (#<!-- BEGIN output_buffer -->(.*?)<!-- END output_buffer -->#s) in :
                    <div class="{CSS_CLASS}">
                        <h2>{HEADER_TXT}</h2>
                        <span class="cpg_user_message">{MESSAGE}</span>
<!-- BEGIN file_line -->
                        <br />
                        <br />
                        {FILE_TXT}{FILE} - {LINE_TXT}{LINE}
<!-- END file_line -->

                        <br /><br />
                    </div>

I have verified that this only happens with my custom theme that is based on the dark velvet theme.  I really do not know php/html and so on, but I followed the guide the best that I could.  Attached is the my theme, any help would be much appreciated!!!
Logged
What a long... strange trip it's been!!!

tenacjed

  • Coppermine novice
  • *
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 33
    • Waggoner Photography
Re: Help with problem with theme and error caused by keyword based album
« Reply #1 on: December 06, 2013, 05:35:30 pm »

I am still troubleshooting and I came across this post: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,67645.msg335718.html#msg335718

I looked at the changes that Jeff Bailey did and found that he added the following code to the end of theme.php file:

Code: [Select]
/******************************************************************************
** Section <<<$template_cpg_die>>> - START
******************************************************************************/
// HTML template used by the cpg_die function
$template_cpg_die = <<<EOT
                    <div class="{CSS_CLASS}">
                        <h2>{HEADER_TXT}</h2>
                        <span class="cpg_user_message">{MESSAGE}</span>
<!-- BEGIN file_line -->
                        <br />
                        <br />
                        {FILE_TXT}{FILE} - {LINE_TXT}{LINE}
<!-- END file_line -->
<!-- BEGIN output_buffer -->
                        <br />
                        <br />
                        <div align="left">
                                {OUTPUT_BUFFER}
                        </div>
<!-- END output_buffer -->
                        <br /><br />
                    </div>

EOT;
/******************************************************************************
** Section <<<$template_cpg_die>>> - END
******************************************************************************/


I attempted this on mine, but unfortunately I am still having the problem with my theme.  Unfortunately I cannot find any other posts that are similar to my issue.  I may have to start over on my theme   :(  .  For now I will continue to update the META data on my pictures in hopes that someone may be able to help!
Logged
What a long... strange trip it's been!!!

Niecher

  • LocalSupporter
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: es
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 191
Re: Help with problem with theme and error caused by keyword based album
« Reply #2 on: December 07, 2013, 12:31:10 am »

Please try this,

Regards.
Logged

tenacjed

  • Coppermine novice
  • *
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 33
    • Waggoner Photography
Re: Help with problem with theme and error caused by keyword based album
« Reply #3 on: December 07, 2013, 06:24:29 pm »

Niecher,

Thank you very much, that worked!

Now I just need to figure out what was changed, trying to learn as I go!

Thank you again!

John
Logged
What a long... strange trip it's been!!!
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.