Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Filmstrip Issue  (Read 2164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perdidaenmadrid

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Filmstrip Issue
« on: November 22, 2013, 05:28:09 pm »

Hi! I've searched in the forum but I didn't find an answer... I have a problem with the filmstrip, I've uploaded an attachment of that. How can I fix it?

Thank you very much for your attention

Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4664
    • Windsurf.me
Re: Filmstrip Issue
« Reply #1 on: November 22, 2013, 05:38:10 pm »

Can we have a link to your site please?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

perdidaenmadrid

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Filmstrip Issue
« Reply #2 on: November 22, 2013, 05:41:10 pm »

Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4664
    • Windsurf.me
Re: Filmstrip Issue
« Reply #3 on: November 22, 2013, 07:52:05 pm »

When you upgraded to CPG1.5.x did you upgrade your theme at the same time? Some modifications are needed to get 1.4.x themes to work with 1.5.x
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

perdidaenmadrid

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Filmstrip Issue
« Reply #4 on: November 22, 2013, 08:10:04 pm »

It happened today when I was edited the theme. I upgraded to cpg1.5x a long time ago...
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4664
    • Windsurf.me
Re: Filmstrip Issue
« Reply #5 on: November 22, 2013, 09:24:25 pm »

OK, can you tell us what edits you made.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

perdidaenmadrid

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Filmstrip Issue
« Reply #6 on: November 22, 2013, 09:29:38 pm »

I solved!

I don't know how, but I changed an option in configuration
Config => Image view => Number of items in film strip. It was set on 1, I changed to 4 and now it's ok!  :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 20 queries.