Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add  (Read 3770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« on: November 16, 2013, 08:06:02 pm »

I've been keep having this stuff with the photo archives of my Nina Dobrev site (http://ninadobrevdaily.com/photos). I really want to be a dedicated fan, but this really isn't helping - at all. Every time I upload photo's, they successfully get added with the batch-add tool, but when I want to display the newly added photos, the photos aren't showing up.

Examples:
http://ninadobrevdaily.com/photos/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=1055#top_display_media
http://ninadobrevdaily.com/photos/thumbnails.php?album=12
http://ninadobrevdaily.com/photos/thumbnails.php?album=13

I have never had this issue before, so I have no clue what to do with this. I've done clean Coppermine installs on that site for like 7 times since this past July... I'm really getting annoyed with all this.
Logged

sharpo

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 332
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #1 on: November 16, 2013, 08:26:57 pm »

I've looked at those 2 albums & there are 4 images in one and 8 in the other. Isn't that how it should be?
Logged
Sharpo (not an expert, just a Coppermine user)
3 live galleries, first started in 2006.
http://www.sharpos-world.co.uk/BB3cpg/ with over 8,000 images.
http://www.sharpos-world.co.uk/cpg/ with over 25,000 images. 1.6.25
http://www.sharpos-world.co.uk/kc/ with over 300 images. 1.6.25

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #2 on: November 16, 2013, 09:16:15 pm »

Yeah but the images doesn't show. This is also the case for http://vpd-central.com/photos/displayimage.php?album=24&pid=9692#top_display_media which is also mine.
Logged

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #3 on: November 16, 2013, 09:33:20 pm »

Wasn't able to edit my post, but the image, both thumb and full-size show up in IE (Internet Explorer), it doesn't in Google Chrome and also not in FireFox. I have never had this problem before, and as far as I know, I haven't updated anything. Both galleries (www.vpd-central.com/photos and ninadobrevdaily.com/photos) are newly installed Coppermines with the latest version, took the install straight from the Coppermine site.

Screenshots in attachments. (Couldn't add more, unfortunately)
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #4 on: November 16, 2013, 10:56:58 pm »

In FF and Chrome for me I can see all the images.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #5 on: November 17, 2013, 01:41:12 pm »

Weird! What could be causing this for me?
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #6 on: November 17, 2013, 04:07:08 pm »

Local cache maybe? I've tried on 3 different machines and it looks good on all 3.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #7 on: November 17, 2013, 05:21:25 pm »

Cleared everything with Ccleaner earlier today, didn't solve it.
Logged

Manutjee

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
Re: Coppermine issue: Images not showing up after batch-add
« Reply #8 on: November 17, 2013, 09:37:07 pm »

Found the issue: my ad-blocker Plus is causing this.
Ad-blocker Plus users; do you know if it is possible to add a certain area of the page, if so, how?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.04 seconds with 20 queries.