Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: A bridge with joomla 2.5?  (Read 6313 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bubbles

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
  • Official PPG lover
    • The best powerpuff place ever
A bridge with joomla 2.5?
« on: October 25, 2013, 12:50:18 pm »

Hey all!

I have website created with joomla 2.5 and now I need to bridge coppermine gallery with it, but I can't found any way to do it.
Does anyone can help?
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4841
    • Windsurf.me
Re: A bridge with joomla 2.5?
« Reply #1 on: October 25, 2013, 03:29:02 pm »

There are a couple of options available. There is a Joomla tunnel in the plugins section of these boards and there is also a more traditional bridge but as it has been modified From a J1.6 bridge the files required are a bit scattered around so you will have to search I am afraid.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Bubbles

  • Coppermine newbie
  • Country: bg
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3
  • Official PPG lover
    • The best powerpuff place ever
Re: A bridge with joomla 2.5?
« Reply #2 on: October 25, 2013, 05:18:58 pm »

Really? Where?
I've use the search engine and found a thread about this, but the file is deleted by the autor.
Can you give me a link to that place please? :)
Logged

madisonremovals

  • Coppermine newbie
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1
    • Removals London 24
Re: A bridge with joomla 2.5?
« Reply #3 on: October 29, 2013, 10:43:09 am »

You will find in your coppermine root folder there is subfolder name bridge.
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4841
    • Windsurf.me
Re: A bridge with joomla 2.5?
« Reply #4 on: October 29, 2013, 11:30:45 am »

Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 21 queries.