Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Top Menu Icons Missing after Importing Backup Database  (Read 3191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crl

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 81
Top Menu Icons Missing after Importing Backup Database
« on: October 24, 2013, 07:22:51 pm »

I have recently updated my gallery from 1.4.10 to the latest 1.5.24 and am experiencing quite a few problems.
I installed a fresh version of 1.5.24 which works perfectly with a fresh database. But when I import my old database from the 1.4.10 version there is a problem with the top menu icons not displaying.

If I drop the 1.4 backup database and import the 1.5 fresh database all the menu icons are working again.

Pic1
Top menu icons ok with fresh install

Pic2
Top menu icons missing after importing the old database

Please could someone offer advice why this is happening?

Thanks
 :)
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Top Menu Icons Missing after Importing Backup Database
« Reply #1 on: October 24, 2013, 08:20:47 pm »

Not sure what you mean by "importing database". The correct method is outlined in the docs being sure to run update.php at the end as that will adjust the 1.4.x db to work with 1.5.x
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

crl

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 81
Re: Top Menu Icons Missing after Importing Backup Database
« Reply #2 on: October 25, 2013, 12:00:57 am »

Silly mistake :-[

Didnt realise that version 1.5 had an option to display menu icons on/off
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.