Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No images following upgrade  (Read 5298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Burty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
No images following upgrade
« on: July 03, 2013, 12:27:15 am »

Hi,

I've just upgraded from 1.4.10 to 1.5.24 and all has gone well.

I have a problem however, in that I'm not seeing any of my images. I'm sure to have missed something simple but I cannot see what, any support would be appreciated.

The gallery is here - http://www.murcia-golf.co.uk/gallery/index.php

I have a bridge with SMF and that seems to be OK.

Any ideas please?
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: No images following upgrade
« Reply #1 on: July 03, 2013, 01:21:44 am »

It looks odd and empty...

Did you run update.php?

Are you using the same database and settings?
(do you have a backup?)

Does it act the same when unbridged?
Are the categories / albums user albums?

Burty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: No images following upgrade
« Reply #2 on: July 03, 2013, 01:31:51 am »

Hi,

Yes I've run update.php

I'm using the same database. When I look at it I can see my old cpg1410 tables and the new cpg15x but 15x is empty. Should there have been some kind of migration?

Could I just import the required tables from 1410 to 15x manually? I've not tried anything get as I wanted to wait for support first.
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: No images following upgrade
« Reply #3 on: July 03, 2013, 08:56:42 am »

Sounds like you have done a new install of CPG1.5 in the location of your old 1.4 install. If your albums folder is intact then this should not be a problem. Simply go into the include/config.inc.php file and edit the database settings to point to your old DB prefix then run update.php and all should be fine.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Burty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: No images following upgrade
« Reply #4 on: July 03, 2013, 10:15:00 am »

Hi Phill,

So I've changed

Code: [Select]
// MySQL TABLE NAMES PREFIX
$CONFIG['TABLE_PREFIX'] =                'cpg15x_';
?>

to

Code: [Select]
// MySQL TABLE NAMES PREFIX
$CONFIG['TABLE_PREFIX'] =                'cpg1410_';
?>

Then gone to my site and run update.php but I then get an alarm -

Coppermine critical error:
The group table does not contain the Anonymous group !
Logged

Burty

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: No images following upgrade
« Reply #5 on: July 03, 2013, 01:09:04 pm »

Hi,

I found this info:

Quote
ALTER TABLE cpg14x_usergroups DROP `upload_form_config`, DROP `custom_user_upload`, DROP `num_file_upload`, DROP `num_URI_upload`;
ALTER TABLE cpg14x_usergroups ADD access_level tinyint(4) NOT NULL default '3';
INSERT INTO cpg14x_usergroups VALUES (3, 'Anonymous', 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 1, 1, 3);

Having done this and run update.php again I seem to be working, not tested fully as I'm out of time for now.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.