Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Where do I put the icon image for a new menu item?  (Read 3329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

catwoman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Where do I put the icon image for a new menu item?
« on: July 28, 2013, 08:02:10 am »

I'm getting this code show up when I put in a new menu button that links to my bridge smf forum using the custom menu link in configuring the theme...

Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #1 on: August 01, 2013, 10:33:26 pm »

How did you add the new button? A theme edit?
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

catwoman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #2 on: August 02, 2013, 12:55:07 am »

How did you add the new button? A theme edit?

No, I just found the {CUSTOM_LNK_ICO} in the template.php file and just deleted it, so it doesn't have any icon.  Its the only way I could figure out how to do since I was having problems view the template.html file.  When I get more time, I'll probably go back and fix that, but it works for now.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #3 on: August 21, 2013, 01:06:55 pm »

Please have a look at this thread: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,76418.0.html

That bug will be fixed in the next Coppermine release.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.