Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: adsense in 1.3.2  (Read 7203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
adsense in 1.3.2
« on: January 18, 2006, 05:31:45 pm »

Hello
It is possible tu use google adsense with version 1.3.2? In case yes in what part is pasted the code?
Sorry and thank you.
Best regards
Luis
« Last Edit: January 20, 2006, 07:15:25 am by GauGau »
Logged

Tranz

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6149
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #1 on: January 18, 2006, 07:04:48 pm »

Did you search the forums for adsense?
Logged

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #2 on: January 18, 2006, 07:14:29 pm »

Yes, but not specifically for this version. I go to investigate.
Thanks for your attention.
Regards
Luis
Logged

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Adsense in Coppermine 1.3.2 Hardwired theme
« Reply #3 on: January 19, 2006, 03:33:26 pm »

Hi
I've added code to theme.php with no luck! Nothing happens!

Code: [Select]
<!-- BEGIN header -->
        <tr>
                <td class="tableh1" width="80%"><b>{CATEGORY}</b></td>
                <td class="tableh1" width="10%" align="center"><b>{ALBUMS}</b></td>
                <td class="tableh1" width="10%" align="center"><b>{PICTURES}</b></td>
     

if (!defined('IN_COPPERMINE')) die('Not in Coppermine...');
?>
<style>
div.GoogleAds {
position:absolute;
left:15px;
top:15px;
}
</style>
<div class="<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-0670777530975631";
google_alternate_ad_url = "http://www.weballweb.com/aviationphotos/index.php";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
google_ad_format = "728x90_as";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel ="";
google_color_border = "666666";
google_color_bg = "666666";
google_color_link = "FFFFFF";
google_color_url = "FFFFFF";
google_color_text = "FFFFFF";
//--></script>
<script type="text/javascript"
  src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>">GoogleAds</div>
  </tr>
<!-- END header -->

Will you please help me?
Thanks
Luis
« Last Edit: January 20, 2006, 07:13:34 am by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #4 on: January 19, 2006, 05:06:31 pm »

you should upgrade at least to cpg1.3.5 anyway, your version has security flaws
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Adsense in Coppermine 1.3.2 Hardwired theme
« Reply #5 on: January 19, 2006, 05:24:18 pm »

Adsense code is suppossed to go into themes/yourtheme/template.html.
Searching the board for "adsense" would have told you so; in the future, please search before posting.
Logged

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Adsense in Coppermine 1.3.2 Hardwired theme
« Reply #6 on: January 19, 2006, 05:43:47 pm »

Sorry, things of a newbbie.
Thanks and regards
Luis
Logged

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Adsense in Coppermine 1.3.2 Hardwired theme
« Reply #7 on: January 19, 2006, 07:00:22 pm »

Thanks for helping me. I found the solution. Everything is ok now.
Regards
Luis
Logged

atlantico

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #8 on: January 19, 2006, 07:03:35 pm »

I am using Coppermine via my server. It is possible to upload?
With adsense my problem is solved.
Thanks
Luis
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #9 on: January 20, 2006, 07:06:17 am »

I have no idea what you mean - of course coppermine runs on your server, where else? Adsense it not related at all to upgrading.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: adsense in 1.3.2
« Reply #10 on: January 20, 2006, 07:16:20 am »

merged your identical threads. Don't double-post, it only creates extra modification efforts.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.