Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Missing menu items after clean install of 1.5.24  (Read 12954 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peterbl

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Missing menu items after clean install of 1.5.24
« on: May 24, 2013, 12:31:49 pm »

I have just done a clean install of 1.5.24 on my local PC as a test of Coppermine before loading it onto our live server.

The install was fine, passing all of the checks, and the system is up and running - but when I login as admin there are various items missing from the menus. For example, the Users drop-down only lists Ban Users, Groups and My Profile. There's no way to add users.

The Config drop-down menu doesn't have the entry for Genaral Settings, so I can't set the  Gallery name or description.

I'm running Uniform Server 8.8.2 which means PHP 5.4.14, MySQL 5.5.30 and GD2.

I note that the demo on opensourcecms.com seems to have the same items missing from the menus when you login as admin.

What do I need to do to fix this?

Thanks,
Peter
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Missing menu items after clean install of 1.5.24
« Reply #1 on: May 25, 2013, 09:38:54 pm »

Please *click* on the word "Config" or "Users" to find what you're looking for.
Logged

peterbl

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Missing menu items after clean install of 1.5.24
« Reply #2 on: May 26, 2013, 06:52:10 pm »

Thank you for the reply - but that's such a weird combination of drop-down menu and *click* that it really needs to be mentioned in the Getting Started doc. I never expected anything like that!

Thanks again,
Peter
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4885
    • Windsurf.me
Re: Missing menu items after clean install of 1.5.24
« Reply #3 on: May 26, 2013, 09:03:38 pm »

You are not the first person to become confused by that. We will for a later release consider changing that.

Please, can you mark your thread as solved by clicking the little button in your first post. Many thanks.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.