Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Missing config value for 'language_flags'  (Read 3081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pasci

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 29
    • bangkokrecorder.com
Missing config value for 'language_flags'
« on: August 26, 2004, 07:49:25 pm »

Hello
In the config, I tried to set the option 'Show first level album thumbnails in categories' to NO, and after clicking save, I got the following critical error message: Missing config value for 'language_flags'
What does this mean, and how can I fix it?
Actually I get this error message for ANY change, I try to make in the config. I cannot change anything at the moment.

Nevermind...I solved this problem by simply selecting NO in the display language flags option in the config :)

this thread can be deleted...
« Last Edit: August 26, 2004, 09:49:17 pm by GauGau »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Missing config value for 'language_flags'
« Reply #1 on: August 26, 2004, 09:51:48 pm »

we don't delete solved threads, as this would defeat the purpose of a support forum: the post stays, so others who search for answers to their questions might use the answer provided on a thread. Instead, I flagged this thread as "Solved".

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 22 queries.