Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: My gallery doesn't load...  (Read 6271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tonyartpop

  • Coppermine newbie
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13
My gallery doesn't load...
« on: March 22, 2013, 04:02:30 pm »

Hello... I don't know what happens to my gallery: http://gagapop.net/gallery/

Plese help! :(  :'(
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: My gallery doesn't load...
« Reply #1 on: March 26, 2013, 01:44:12 pm »

Your gallery seems to work as expected to me. Additionally, it's not bridged, so I wonder why you started your thread in the bridging board?
Logged

Fum

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: My gallery doesn't load...
« Reply #2 on: March 29, 2013, 01:12:51 pm »

Hi, I am very sorry to ask this, but I want to publish a new post and do not appear anywhere a button "new" or anything like that ... sorry for this inconvenience, but I have no other way to public that respond to a previous publication, where or how to post a new post?

Thank you and greetings.
Logged

lurkalot

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 931
  • +Tinyportal Support team.
Re: My gallery doesn't load...
« Reply #3 on: April 09, 2013, 07:02:36 pm »

Hi, I am very sorry to ask this, but I want to publish a new post and do not appear anywhere a button "new" or anything like that ... sorry for this inconvenience, but I have no other way to public that respond to a previous publication, where or how to post a new post?

Thank you and greetings.

Fum, Are you sure there's not a "New Topic" button showing to you at the bottom right hand side of the page?  ;) Please tell us what board you were trying to post in, so we can check out the problem (assuming there is one). Thanks.
« Last Edit: April 09, 2013, 07:07:59 pm by lurkalot »
Logged
Running SMF 2.0.15  / Tinyportal 1.6.4, bridged with Coppermine 1.6.06, plus cpmfetch 2.0.0
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 19 queries.