Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)  (Read 4046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cleo_33

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« on: February 07, 2013, 05:16:24 pm »

I'm so sorry I'm posting this here but i can't find a right place. I didn't saw where you can ask for a help when you got an error so i decided to post it here.
My coppermine got an error since i installed THIS: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,38385.html plugin.
http://www.weheartbella.com/photogallery/ (this is my gallery)
How you see it sends my that error message:
Quote
<!-- BEGIN home -->
        <a href="{HOME_TGT}" title="{HOME_TITLE}" >{HOME_LNK}</a> ::
  <!-- END home -->  <!-- BEGIN contact -->
        <a href="{CONTACT_TGT}" title="{CONTACT_TITLE}" >{CONTACT_LNK}</a> ::
  <!-- END contact -->  <!-- BEGIN my_gallery -->
        <a href="{MY_GAL_TGT}" title="{MY_GAL_TITLE}" >{MY_GAL_LNK}</a> ::
  <!-- END my_gallery -->  <!-- BEGIN allow_memberlist -->
        <a href="{MEMBERLIST_TGT}" title="{MEMBERLIST_TITLE}" >{MEMBERLIST_LNK}</a> ::
  <!-- END allow_memberlist -->  <!-- BEGIN my_profile -->
        <a href="{MY_PROF_TGT}" title="{MY_PROF_TITLE}" >{MY_PROF_LNK}</a> ::
  <!-- END my_profile -->  <!-- BEGIN enter_admin_mode -->
        <a href="{ADM_MODE_TGT}" title="{ADM_MODE_TITLE}" >{ADM_MODE_LNK}</a> ::
  <!-- END enter_admin_mode -->  <!-- BEGIN leave_admin_mode -->
        <a href="{USR_MODE_TGT}" title="{USR_MODE_TITLE}" >{USR_MODE_LNK}</a> ::
  <!-- END leave_admin_mode -->  <!-- BEGIN sidebar -->
        <a href="{SIDEBAR_TGT}" title="{SIDEBAR_TITLE}" >{SIDEBAR_LNK}</a> ::
  <!-- END sidebar -->  <!-- BEGIN upload_pic -->
        <a href="{UPL_PIC_TGT}" title="{UPL_PIC_TITLE}" >{UPL_PIC_LNK}</a> ::
  <!-- END upload_pic -->  <!-- BEGIN register -->
        <a href="{REGISTER_TGT}" title="{REGISTER_TITLE}" >{REGISTER_LNK}</a> ::
  <!-- END register -->  <!-- BEGIN login -->
        <a href="{LOGIN_TGT}" title="{LOGIN_TITLE}" >{LOGIN_LNK}</a>
  <!-- END login -->  <!-- BEGIN logout -->
        <a href="{LOGOUT_TGT}" title="{LOGOUT_TITLE}" >{LOGOUT_LNK}</a>
  <!-- END logout -->
I can't fix it and i'm scared i'll can't.  :-\ Can you please help me ?
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« Reply #1 on: February 07, 2013, 08:55:20 pm »

Are you using CPG1.5? If so the plugin was designed for an older line and is the reason it has failed.

I am on an iPad at the moment so cannot check exactly what that plugin does. It will be fixable so please do not panic. Just bump this thread in a couple of hours and I will detail how to fix this for you.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« Reply #2 on: February 07, 2013, 09:34:51 pm »

Phill is correct, you are using 1.5.20 so that plugin won't work. You have to disable it manually in your database. You can go to the plugins table and delete the row.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

cleo_33

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« Reply #3 on: February 07, 2013, 09:42:41 pm »

Thanks Jeff i deleted it and it's OK now.  :)
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« Reply #4 on: February 07, 2013, 09:46:24 pm »

Thanks Jeff. It is only at times like this you learn the limitations of tablets.

I'm unable to move threads either.

Cleo_33, please could you mark your thread as solved for us (we cannot do it for you), there is a button on your post to do that. Many thanks.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: Coppermine Error (PLEASE HELP!!)
« Reply #5 on: February 07, 2013, 09:54:14 pm »

Thank you for resolving your thread.

@Phill I haven't really gotten into tablets yet  :-[, maybe I'll try the surface pro when it comes out.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.