Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No Logon  (Read 4556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jepsson

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
No Logon
« on: January 30, 2013, 04:05:00 pm »

I have the following issue when trying to bridge coppermine and phpBB3:
if I login through Coppermine, it redirects to the PHPBB3 login. Once logged in, it goes straight to PHPBB3 and I can no longer log into Coppermine (I have to use the bridgemngr.php url to access Coppermine).

Coppermine install: http://www.haslevcm.dk/fotoalbum/
Bridging app install: http://www.haslevcm.dk/forum/
Coppermine version: cpg1.5.22
Bridging app version: phpBB ver. 3.0.11
Test user account: Anders.And  / Walt52Disney

BridgeManager settings:
Bridge app URL:  http://www.haslevcm.dk/forum
Relative path to your bridge app's config file:  ../forum/
Cookie name or prefix:  phpbb3_2xule
Use bridge app custom groups?:  0

Best regards Johnny
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: No Logon
« Reply #1 on: January 30, 2013, 05:08:58 pm »

I just logged in successfully to your board and Coppermine and can see the cyclist photo. Is the issue already solved, as you marked this thread accordingly? If so:
Resolve your threads
If you have found an answer to your question, resolve your thread. Don't just post "I have found the answer", but tell others what you actually did to solve your issues. Posting a link to the page where you found the answer might help. Describing what you did might help as well.
Logged

jepsson

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: No Logon
« Reply #2 on: January 30, 2013, 05:09:54 pm »

Solved
The problem was:
Cookie Settings in phpbb3
Cookie Domain : haslevcm.dk/forum
 
Deleted /forum and the problem was solved
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.