Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Lost Admin menu  (Read 8066 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ladyofthelight

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • No regrets, No apologies
    • Reminiscent Designs
Lost Admin menu
« on: January 26, 2013, 07:40:07 pm »

Hello,

I accidentally (while testing a new them) hover and clicked on "Hide admin controls".

I erased the incriminated theme, then decided to upgrade from Coppermine 1.5.20 to the latest version, to be able to get the admin controls back, but no such luck.

I browsed the forum, find how to disable "Hide admin controls" but never how to gain back the access... I know I had a test account, but I thought, it would work like it did back in the 1.4.xx versions I had, that I could switch back without problems.

I have a NonAdmin account if necessary ...

Sam.

Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4850
    • Windsurf.me
Re: Lost Admin menu
« Reply #1 on: January 26, 2013, 08:27:02 pm »

http://documentation.coppermine-gallery.net/en/admin_menu.htm#admin_user_mode

If you cannot see the links then try with a different theme by adding index.php?theme=curve to the end of your url

Tor restore the original theme you are using add index.php?theme=xxx to the end of your url
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

ladyofthelight

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
  • No regrets, No apologies
    • Reminiscent Designs
Re: Lost Admin menu
« Reply #2 on: January 26, 2013, 10:03:18 pm »

Thank you, thank you, thank you ... it worked.

Sam
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Lost Admin menu
« Reply #3 on: January 29, 2013, 09:59:06 am »

Marking thread as solved. Next time, please do that yourself:
Code: [Select]
[quote author=Joachim Müller link=topic=55415.msg270631#msg270631 date=1222598786]
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
[/quote]
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 19 queries.