Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Installation Coppermine 1.5.22, missing parts of admin-Menue as Admin  (Read 3923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sinndorfer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6

Hello,
I installed Coppermine 1.5.22 new on a Server.
Installation Routine runs OK, no Problems.

BUT, If I login as Admin, I miss some Menu-Items in Preferences (in German "Einstellungen" den Punkt "Allgemeine Einstellungen") the Item to setup some general Stuff of the Gallery.

Anny suggestion?
My folders "Albums" and "Includes" are with permission 777.

I dont know whats going wrong. Nomaly I dont have such problems with software.
Logged

sinndorfer

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
[solved] Re: Installation Coppermine, missing parts of admin-Menue as Admin
« Reply #1 on: January 23, 2013, 03:59:55 pm »

Sorry, instead to  clicked to Settings.. I have only mouse-over Menue saw.

Sorry . . beginner Problem...
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Installation Coppermine 1.5.22, missing parts of admin-Menue as Admin
« Reply #2 on: January 23, 2013, 09:49:31 pm »

Don't worry, you are not the first to do that and certainly will not be the last. Maybe come CPG 1.6 we can look at making the menus a little mor intuitive.

Could you mark your thread solved please - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,55415.msg270631.html#msg270631
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 19 queries.