Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: RELOCATE A STATICS  (Read 11714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #20 on: March 14, 2013, 10:16:24 am »

Please write complete sentences, as I still don't get what needs to be changed. I don't see a gap as in your screenshot, so everything looks "normal" to me.
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4685
    • Windsurf.me
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #21 on: March 14, 2013, 11:19:49 am »

I can see the problem in the screenshots. See attached below. However as you have disabled the mod we cannot diagnose it. We need to see it live so we can see the problem. With a live site we can use Firebug or simialr to see the output code and test changes.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #22 on: March 14, 2013, 11:26:43 am »

The mod is currently enabled on johnfelipe's gallery, but it doesn't affect the main page. I just changed to a particular category and are now also able to see the issue (e.g. here). johnfelipe, next time please post such important information!

I'll have a look at it.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #23 on: March 14, 2013, 12:32:48 pm »

There's something basically wrong with your gallery. It seems that your theme overwrites some config values, as if I force the curve theme in your gallery (which again has the Coppermine removed!), the album thumbnails of albums in categories won't be displayed and the issue also doesn't occur.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #25 on: March 14, 2013, 09:15:52 pm »

Only difference is short with your code
Please don't get me wrong, but there's probably a language barrier. Maybe someone else is able to decrypt your posts, I'm currently not able to do so.
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: Re: Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #26 on: March 18, 2013, 06:46:16 pm »

Please don't get me wrong, but there's probably a language barrier. Maybe someone else is able to decrypt your posts, I'm currently not able to do so.

Hi, but i need in serenty template....
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #27 on: March 18, 2013, 06:53:03 pm »

There's something basically wrong with your gallery. It seems that your theme overwrites some config values, as if I force the curve theme in your gallery (which again has the Coppermine removed!), the album thumbnails of albums in categories won't be displayed and the issue also doesn't occur.

I need in serenity, about coppermine removed, is not removed in serenity
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: Re: Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #28 on: March 18, 2013, 06:56:25 pm »

Hi, but i need in serenty template....

sorry i need in serenity template, not another template
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #29 on: March 18, 2013, 07:04:56 pm »

Hi, please view attach, i need this issue solved in serenity template, categorie view dont work fine in serenity template.

Tnks for all.
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #30 on: March 18, 2013, 07:16:27 pm »

Hi, i edit curve template with code fragment, and dont work fine, in other matter, view attach please

withcodefragment.png: dont work fine
normalwithoutcodefragment.png: work fine, all normal
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #31 on: March 19, 2013, 11:37:17 am »

Please attach the whole serenity theme (including the mod) as zip file to your next reply.
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #32 on: March 20, 2013, 06:19:05 am »

View attach.

Including the mod???

Tnks
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #33 on: March 21, 2013, 07:24:27 am »

Hi, please tell me advances, tnks
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #34 on: March 27, 2013, 09:23:14 am »

View attach.

Including the mod???

Tnks

Hi please tell me advance

Tnks
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #35 on: March 27, 2013, 03:33:23 pm »

Please apply the updated mod to your theme.php file.
Logged

johnfelipe

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 83
Re: Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #36 on: April 05, 2013, 02:56:38 am »

Please apply the updated mod to your theme.php file.

it works

TNks

And sorry for all
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15759
Re: RELOCATE A STATICS
« Reply #37 on: April 09, 2013, 11:53:40 am »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.034 seconds with 22 queries.