Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Captcha doesn't work  (Read 2723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shutter13

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Captcha doesn't work
« on: November 11, 2012, 05:21:01 pm »

I have never used captchas before, I simply didn't allow comments of new registrations, I recently tried enabling captcha and it doesn't work. I just upgraded to 1.5.20 with 0 modification to any files. I am using the hardwired theme, but the problem persists in the default theme.

www.naturecoastphotography.com

Any help would be greatly appreciated.
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Captcha doesn't work
« Reply #1 on: November 11, 2012, 06:04:55 pm »

I cannot see the comment form to see what is not working. Maybe enable it for guests so we can see or ourselves the problem?

Also, do you see the same problem with the curve theme?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

shutter13

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Captcha doesn't work
« Reply #2 on: November 11, 2012, 06:46:18 pm »

Sorry, I forgot I had comments turned off for guests. It is turned back on and I have the same issue with the curve theme.

I have not edited any files and since I recently upgraded, all files are a fresh install.
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Captcha doesn't work
« Reply #3 on: November 12, 2012, 09:09:03 am »

Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

shutter13

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Captcha doesn't work
« Reply #4 on: November 12, 2012, 03:06:03 pm »

I'm sorry I did not see that comment in the documentation, my server does not use GD2, I use imagemagick. Is there anyway to make it work with imagemagick?
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4886
    • Windsurf.me
Re: Captcha doesn't work
« Reply #5 on: November 12, 2012, 03:14:37 pm »

No, sorry. But most servers these days run GD2. Maybe speak to your host or use Askimet instead.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.